Felvásárlás/Eladás

Használt Lego® készletek bizományos értékesítése és ömlesztett Lego® felvásárlása

KÉSZLETeKBŐL KOCKA HALMOK...

Tapasztalatunk szerint a gyerekeknek vásárolt Lego® készletek, a legtöbb esetben, nagy dobozokba vagy zsákokba kerülnek pár év után. Ekkor még játszanak velük, naponta előkerülnek és csodásabbnál csodásabb építmények születnek a színes kockákból :-)

Ahogy beköszönt a kamasz korszak, ezek a dobozok vagy zsákok egyre több ideig állnak érintetlenül a pocokon vagy a fiókok mélyén. Hamarosan pedig szükség lenne a helyre, amit elfoglalnak.

 

 

SZOBADÍSZBŐL PORFOGÓ...

Egy idő után, akár az összerakott készletek is feleslegessé válhatnak. Feljebb kerülnek a polcokon, bekerülnek a dobozukba majd a padláson, garázsban végzik.

Ekkor még él az elhatározás: egyszer majd újra elővesszük, egyszer majd újra összerakjuk!

Azonban az esetek többségében csak pakolgatjuk a készleteket, dobozokat, ömlesztett legos zsákokat...egyik helyről a másikra, mert mindig pont az a hely kell, ahol ezeket tároljuk.

 

SEGÍTÜNK RENDET TENNI A KÁOSZBAN!

bÍzza ránk a megunt VAGY feleslegessé vált lego készleteit ÉS alkatérszeit

Miért pont a Brickmania? - Ismernek bennünket a Lego-s piacokon! Bejáratott értékesítési csatornáink és visszatérő vevőink vannak.

Miért pont a Brickmania? - Időnk és helyünk is van a különböző projektekhez! Saját iroda, asztalok és tárolók a válogatáshoz, eszközök az alkatrészek megtisztításához, tudás és tapasztalat a gyors feldolgozáshoz.

Miért pont a Brickmania? - Képben vagyunk a logiszitikával! A mi csomagjaink kedvező áron, gyorsan és biztonságosan eljutnak, bárhová is küldjük azokat.

MIÉRT ne adjam el inkább én magam?

Nyugodtan! Egyel több eladó bennünket nem zavar :-)

Viszont: Önnek kell megküzdenie a "STOP, kérem" majd többet nem jelentkezik, "Utalom" de valami mindig közbejön, a "Megbeszélem a párommal" és a "Mennyit engedsz a feléből" típusú vevőkkel.

Illetve: Önnek kell figyelnie a hirdetéseit (lejárt, nem járt le) válaszolni a kérdésekre, Önnek kell egyezkedni az átadásról és fizetésről, Önnek kell csomagolni és postára menni, Önnek kell várni a futárra vagy a vevőre.

Minden az Ön idejéből megy! -> Mi erre nyújtunk MEGOLDÁST!

Bizományos értékesítés

Mit jelent ez? - Összeépített vagy eldobozolt készleteit bizományos értékesítésre átvesszük. Az átadott készletekről és a megbízásról minden részletre kiterjedő, hivatalos szerződést kötünk.

Mit tartalmaz ez a szolgáltatás? - Az átadott készletek értékesítéséhez szükséges valamennyi folyamatot. Átnézést, tisztítást, tárolást, hirdetéseket, vevői kommunikációkat, csomagolást, postázást, eladói platformok értékesítési jutalékait.

Mennyibe kerül ez Nekem? - Az eladandó készlet vagy készletek közösen megbeszélt és kialakított eladási árának a 10-30%-ba. A jutalékunk minden esetben egyedileg kerül meghatározásra és a szerződésben kerül rögzítésre.

Mikor fizetnek Nekem? - A sikeres értékesítést követően azonnal. Sikeres eladás esetén nálunk nincs türelmi és várakozási idő, nem ülünk senki pénzén sem! 

 

Ömlesztet Lego® felvásárlás

Tapasztalatunk szerint az ömlesztett Lego® gyakran hiányos és vegyül egyéb, oda nem illő dolgokkal, pl.: kínai LEGO másolatok, Kinder tojás figurák, Playmobil, dobókocka, gyurma, szőr, haj, köröm, hajgumi, dió, csapágygolyó, ételmaradék stb. Minél több a szemét, annál értéktelenebb a csomag.

Az ömlesztett Lego® minden esetben alapos tisztítást és még alaposabb átválogatást igényel, amely idő és munka ráfordítását követeli meg tőlünk is.

Ezekből adódóan az ömlesztett Lego® esetében csak kilós árat tudunk fizetni. A kilós ár minden esetben egyedi megbeszélés kérdése, mert nagyban függ az eladandó alkatrészek mennyiségétől, típusától és állapotától.

Kilós ár esetén, megegyezést követően, azonnal fizetünk! Így Önnek nincs további teendője a teherré vált alkatrészhalommal!