Bemutatkozás

Elkapott bennünket a “legozás” élménye

Így kezdődött az egész...

Szabolcs: a gyerekkoromat igazi városi rosszcsontként töltöttem, a haverokkal mindenben “jóban” benne voltunk. Ha éppen nem velük lógtam, akkor a lakásba bezárva a Lego jelentette számomra a saját univerzumot, a végtelen lehetőségek világát.

Eltűntek a falak, a szomszédok, a város zajai és csak a kalózhajók, várak, Lego figurák maradtak a nagy csatákhoz.

Lali: tipikus falusi gyerek voltam, aki úgy gondolta, hogy fából mindent meg lehet csinálni, mindent meg lehet építeni.

Ebbe a világba robbantak be a Lego Technic készletei, amelyek megismertették velem a fogaskerekek, rugók,, lengéscsillapítók, pneumatikus hengerek és elektromos motorok világát. Ekkor jöttem rá, hogy a Lego-ból tényleg bármit meg lehet építeni.

ÍGY LETT SZÓRAKOZÁSBÓL VÁLLALKOZÁS A LEGO

2017-ben egy unalmas multis meeting után...

“Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne szeresd azt, amit csinálsz.” mondta egyszer Ray Kroc, aki felépítette a McDonalds birodalmát. Ez a mondat járt a fejünkben egy különösen unalmas multis meeting után kávézva még 2017 év elején.

Már apák voltunk mindketten és folyamatosan arról beszéltünk, kinek a gyereke mit épített a Lego kockákból. A gyerekekkel együtt bennünket is újra elkapott a “legozás” élménye.

A sok-sok színes elem keretet adott egy húzósabb napnak, megnyugtatott bennünket, rendet teremtett a fejünkben lévő káoszban..

Ekkor döntöttünk úgy, a multis életünk mellett létrehozunk egy saját vállalkozást, ami teljesen különbözik az addigi napi rutintól. Itt és így született meg a Brickmania.hu.

80m2 ÉS 1.000.000 LEGO ALKATRÉSZ

Mára a világ minden pontjára szállítunk

9m2-en és 50.000 darabos készlettel kezdtünk bele a Lego alkatrészek értékesítésének terjedelmes és egyre gyarapodó világába. Azóta eltelt pár év és átfutott rajtunk több ezer rendelés. Mára 80m2-en és több mint 1.000.000 alkatrésszel szolgáljuk ki azokat a kedves vevőinket, akik megtisztelnek bennünket a bizalmukkal.

Azt mondják a nálunk okosabbak: az önként vállalt munka, valójában szórakozás.

Szerencsések vagyunk, hisz a mindennapi életünk lett a játék. Szeretnénk továbbra is örömmel és felelősségteljesen játszani. Méltón azokhoz az értékekhez, amit maga a LEGO is képvisel: a képzelet, a kreativitás, a szórakozás, a tanulás, a törődés és a minőség. Reméljük, Önök is megtalálják a helyüket a Lego csodálatos és varázslatos világában, amelyhez talán mi is hozzá tehetünk egy pár építőkockát.

Ezzel kívánunk minden kedves látogatónknak jó játékot, jó építést!

LEGO ALKATRÉSZEK MINDEN MENNYISÉGBEN RAKTÁRRÓL!

Ha LEGO alkatrészt keresel, nálunk megtalálod!

Webáruházunkban a nagyrészt új Lego alkatrészek mellett megtalálhatóak használt alkatrészek is. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a boltunkban megtalálható alkatrészek számát tovább bővítsük és kiszolgáljuk valamennyi vevői elvárást.

Új alkatrészek

Új készletek szétbontásából és más eladóktól származnak. A más eladóktól érkezett darabokat minden esetben átnézzük betárolás, szortírozás alatt.

Használt alkatrészek

Használt szettek szétszedéséből és más eladóktól származnak. Függetlenül a beszerzési forrástól darabonként átválogatjuk és az új alkatrészekhez hasonlóan tároljuk.

Minden készleten van!

Webáruházunkban látható valamennyi alkatrész raktáron van! Fizetést követően késedelem nélkül tudjuk azokat csomagolni és kiszállítani.

JELEN VAGYUNK MINDHÁROM NAGY PIACTÉREN

Ha egy alkatrész eltűnt vagy eltört, ha egy saját különleges építmény készül, ha bármilyen alkatrészre szükség van! Látogasson el építőelem webáruházunaink egyikébe és válogasson kedvére a közel 15.000 különféle LEGO® alkatrész közül! Több mint 1.000.000 darabos raktárkészlettel állunk a vevőink rendelkezésére!

Amennyiben a mi boltunkban nincs, de szükség lenne rá, kérem, keressen bennünket bizalommal! Megtaláljuk és felkutatjuk, akár a legritkább elemeket is -> info@brickmania.hu

HOL CSINÁLJUK?

Távol minden zavaró tényezőtől!

Klimatizált irodánkban állatoktól és gyermeki kezektől mentesen tároljuk az alkatrészeket. Az alkatrészek elszíneződésének megelőzése céljából, az összes ablakot UV védő fóliával vontuk be, lecsökkentve ezzel a természetes fény mennyiségét és meggátolva a közvetlen napfényt és UV sugarakat. A szálló por ellen levegő tisztítókat üzemeltetünk a nap 24 órájában.

A használt és új alkatrészeket külön tároló rendszerben tartjuk. Így átláthatóbb a rendszerünk és ezzel is igyekszünk elejét venni az esetleges keveredéseknek.

Minden alkatrészünket, legyen akár használt vagy új, különböző méretű szortimenterekben, dobozokban, fiókokban raktározunk. Valamennyi tároló egyedileg van azonosítva, így biztosítva, hogy csak akkor nyúljunk az alkatrészekhez, ha azokra valóban szükségünk van.

Ezzel előzzük meg a felesleges mozgatásokat, rázkódásokat, ütődéseket. Külön asztalokat állítottunk be a készletek bontására, válogatására illetve a rendelések összekészítésére, csomagolására.

HOGYAN CSINÁLJUK?

Megmutatjuk lépésről lépésre

A fizetés beérkezése után kezdjük el a megrendelt alkatrészek, készletek összegyűjtését és csomagolását.

Az egyes alkatrész típusokat külön szedjük össze. A rendelt mennyiségeket két alkalommal számoljuk át. Először az összegyűjtéskor, másodszor pedig csomagolás közben.

Minden 5 darabos, vagy annál nagyobb mennyiséget tartalmazó tételt külön, egyedileg méretre gyártott műanyag tasakba csomagoljuk. Ezekkel az egyedi tasakokkal igyekszünk csökkenteni az általunk termelt hulladékot és a környezetszennyezést.

A rendeléseket, mennyiségtől és értéktől függően vagy légpárnás tasakban, vagy légpárnás fóliával kibélelt papírdobozban küldjük el Önnek.

LELKIISMERETES ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Bármilyen probléma is adódna keressen minket!

Minden rendelésről, csomagolás előtt, fényképet készítünk, így kerülve el az esetleges félreértéseket. Törekszünk az esetleges hibáink kijavítására és a vásárlói elvárásoknak történő megfelelésre!

Minden igyekezetünk ellenére, azonban mi is csak emberek vagyunk.

Amennyiben bármilyen problémája, vagy észrevétele lenne a rendelésével kapcsolatban, kérem, keressen bennünket bizalommal.

info@brickmania.hu

+36 70 450 2446