Pályázatok

Vállalkozás fejlesztést segítő projekt megvalósítása a Brick by Brick Solutions Bt.-nél

2022/09/01

 

A Brick by Brick Solutions Bt. a Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program felhívás keretében pályázatot nyújtott be információs technológia-fejlesztés, valamint technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzésének támogatására.

A projekt támogatási összege: 9,16 millió forint, vissza nem térítendő támogatás.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében.

A 9,16 millió forint európai uniós támogatás segítségével a projekt megvalósítása során eszközök beszerzésére kerül sor.

  • A kedvezményezett neve: Brick by Brick Solutions Bt.
  • A megvalósulás helyszíne: 4343 Bátorliget, Kossuth utca 75.
  • A felhívás megnevezése: Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program
  • A fejlesztés célja: a Bt. fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, a területi különbségek csökkentése, a térségi felzárkóztatása és a helyi gazdaság megerősítése érdekében. A projekt során beszerezni kívánt eszközök a Bt. által végzett tevékenység folytatásához elengedhetetlen. A vállalkozás fő tevékenysége a Csomagküldő, internetes kiskereskedelem. A Bt. belföldi, valamint külföldi magánszemélyeket és szervezeteket is kiszolgál. Tekintettel arra, hogy végzett tevékenység fontos eleme a megjelenés és a marketing, ezért egyre inkább fejleszteni szükséges, hogy a szolgáltatás, a termékek eljuttatása a vevőkhöz kiváló minőségben történjen.
  • A projekt elemei: a projekt megvalósítása során információs technológia-fejlesztés eredményeként két darab számítógép monitorral, egy darab tablet és egy darab notebook beszerzése, valamint technológiai fejlesztést eredményező új eszközökként egy Compress iUV350s tartozékokkal együtt, SUBLISTART A3 PRO szublimációs rendszer, Uninet ICOLOR540 fehér toneres nyomtató, Form 3+ SLA 3D nyomtató, ZEBRA ZT230 Cimke nyomtató beszerzése valósul meg.
  • Tekintettel arra, hogy a kedvezményezett mikrovállalkozás, elengedhetetlen, hogy megfelelő eszközökkel rendelkezzen ahhoz, hogy a térségben versenyképes tudjon maradni. A fejlesztés eredményeként a pályázat céljaival összhangban a beszerzések által a cég erősíteni tudja piaci pozícióját, ezzel elősegítve a helyi gazdaság megerősítését.
  • A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2024.02.29.

 

További információ kérhető:

Kun Szabolcs, ügyvezető

Visnyai Lajos, ügyvezető

elérhetőség: +36703984889 - info@brickmania.hu

 


 

GINOP-8.3.5-18/B Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése